کدخبر: ۵۵۲۴۹
۲۳ تیر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۲۷
چاپ

لغو کلیه مجوز های جدید احداث سنگ شکن های کوهی کهگیلویه و بویراحمد / لزوم چاره اندیشی برای معدن فسفات چرام

	لغو کلیه مجوز های جدید احداث سنگ شکن های کوهی کهگیلویه و بویراحمد / لزوم چاره اندیشی برای معدن فسفات چرام

استاندار استان به مبحث کارخانجات سنگ شکن های کوهی و بستر رودخانه بشار اشاره داشت و گفت: به خاطر بعضی معارضات و ناهنجاری های به وجود آمده در این صنایع، کار ساخت و دادن مجوز به این سنگ شکن ها متوقف شده است.

به گزارش آفتاب جنوب ، به نقل از بویرخبر، صبح امروز با حضوراستاندار،معاون عمرانی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی چهارمین جلسه کارگروه زیربنایی استان، که مختص طرح های تازه ارائه شده در سرمایه گذاری است ، برگزار شد.

در ابتدای این مراسم سید موسی خادمی استانداراستان با بیان این موضوع که مسئولان باید برای سرمایه گذاری در استان طرح های نو و تازه را ارائه دهند، گفت: متأسفانه دیده شده طرح هایی برای استان در زمان های نچندان دور تهیه و تدوین شد که به غیر از ضرر چیز دیگری برای استان نداشته است.

وی با بیان این موضوع که هر تصمیم ما یک اختیار برای مدیران آینده خواهد بود، ابراز داشت: ما باید پروژه های سرمایه گذاران در استان را به گونه ایفا و برنامه ریزی کنیم که در ساخت آن ها مانند قدیم دچار تزلزل نشویم.

فسفات چرام، معدنی که سود و منفعتی برای استان نداشته است

خادمی در ادامه به معدن فسفات چرام اشاره داشت و گفت: بیش از سه دهه ازعمر این نظام اسلامی می گذرد و ما هر روز حرف از معدن فسفات چرام می زنیم اما نه سودی ازاین معدن به جیب ما رفته و نه سرمایه از آن برای مردم به بار آورده شده است.

استاندار با بیان این موضوع که باید از وجود معادنی بزرگ مانند معدن فسفات چرام برای سرمایه گذاری در پیشبرد کارهای عمرانی و سرمایه گذاری استفاده بهینه کنیم ، خاطر نشان ساخت: مسئولین باید برای رونق استان در صنعت و سرمایه گذاری با یک دید فراملی و همه جانبه، دراین استان تلاش کنند.

تذکر به مسئولان امر برای برون رفت معدن چرام از وضعیت کنونی

وی بیان داشت:مسئولان امر طرح معدن فسفات چرام  را هرچه زودتر از بلاتکلیفی موجود خارج کنند.

خادمی با اشاره به این موضوع که برخی ها در این چند دوره به نام سرمایه گذارکار توسعه زیربنایی این معدن را کُند کرده اند، ابراز داشت:هرسرمایه گذاری که بخواهد دراین استان سرمایه گذاری کند باید اول از همه با برنامه ریزی وارد شود در غیر این صورت کار او برای توسعه استان هیچ مفهومی نخواهد داشت.

سنگ شکن های کوهی بجز تخریب طبیعت چیزی دیگری برای استان نداشته اند

وی در ادامه به مبحث کارخانجات سنگ شکن های کوهی و بستر رودخانه بشاراشاره داشت و گفت: به خاطر بعضی معارضات و ناهنجاری های به وجود آمده در این صنایع ، کار ساخت و دادن مجوز به این سنگ شکن ها را متوقف کرده ایم.

خادمی با بیان این موضوع که طبق مؤلفه های موجود این گونه صنایع باید در مناطقی احداث شوند که هیچ معارضی نداشته باشند و به طبیعت و مردم صدمه ای نزنند، ادامه داد: با وجود کارخانجات شن و ماسه در کنار بستر رودخانه بشار به شدت مخالفیم و بر این اساس با احداث کارخانجات شن و ماسه کوهی که به جز تخریب طبیعت چیز دیگری در برندارد هم راضی نیستیم.

استانداراستان با بیان این موضوع که اداره صنعت معدن و تجارت باید برای از بین بردن این موضوع یک طرح جامع ساماندهی شده خوبی را ارائه دهد، گفت: مسئولین امر باید برای این موضوع حساسیت بیشتری از خود نشان دهند و نگذارند ساخت چنین طرح هایی به آینده فرزندانمان صدمه بزنند.

خادمی با اشاره به اینکه بودن چنین کارخانجاتی به جز تخریب چیزدیگری دربرنخواهند داشت،ابراز داشت: باید این گونه کارخانجات را با یک ساماندهی جدید به گونه ای طراحی کنیم که کارکرد آنها در طولانی مدت نباشد و در ظرف مدتی کوتاه عملیات های خاکبرداری آنها به اتمام برسد.

وی در پایان با بیان این امر که اگر این سنگ شکن ها برای چندین سال در یک محل مستقر شوند، به جز نابودی چیز دیگری را نخواهیم دید، افزود: اگر روند روبه رشد این کارخانجات به طولانی مدت منتهی شود،به جزء نابودی کوه ها و طبیعت چیز دیگری را نخواهیم دید که این امر برای ما بسیار نگران کننده و وخیم خواهد بود.

 

انتهای پیام/م

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها