کدخبر: ۷۹۹۱۳
۱۸ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۵۰
چاپ

وعده‌هایی با چاشنی نت و شبکه؛

خبرهای خوب مدیرعامل مخابرات کهگیلویه‌وبویراحمد+ تصاویر

مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه‌ و بویراحمد که به گچساران سفر کرده است خبرهای خوبی در حوزه افزایش کیفیت ارتباطات و اینترنت برای مردم استان داشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ، نشست خبری مدیرعامل مخابرات کهگیلویه و بویراحمد با خبرنگاران و اصحاب رسانه گچساران در محل مخابرات مرکزی این شهرستان برگزار شد.

خداداد خالق پناه مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد در این نشست به مسائل مهمی اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها را همکار و کمک‌کار خودمان می‌دانیم، رسانه رکن چهارم دموکراسی نام‌گرفته است و همیشه از نقد منصفانه استقبال می‌کنم چراکه معتقدم نقد منصفانه موجب توسعه و پیشرفت در امور می‌شود.

وی افزود: ما به‌عنوان مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد و زیرمجموعه شرکت مخابرات ایران تنها بخشی از ارتباطات هستیم و دیگر شرکت‌ها هم فعالیت می‌کنند لذا مخابرات منطقه در بخش تلفن همراه، تلفن ثابت و فیبر نوری وظایف جداگانه‌ای بر عهده‌دارند، در استان کهگیلویه و بویراحمد حدود ۱۶۰ هزار مشترک تلفن ثابت داریم که در این راستا ۹۰ هزار شماره مشغول به کار است.

خالق پناه تصریح کرد: در کنار تلفن‌های ثابت نیز بخش فیبر نوری را در استان داریم که یکی از نوظهورترین فنّاوری‌ها به شمار می‌رود و کاربردهای فراوانی دارد؛ اما در خصوص فیبر نوری بین‌شهری و فیبر نوری شهری هم ٢ هزار و ۵۰۰ کیلومتر در دست اجرا داریم که بخش عمده در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از محل اعتبارات دولتی عملیاتی شده است.

مدیرعامل مخابرات کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: نکته دیگر اینکه شبکه انتقال در حوزه ارتباطات بخش سوئیچینگ را هم داریم. لذا وقتی به دنیای ارتباطات نگاه می‌کنیم به‌عنوان‌مثال از سایت موبایل تا مرکز مخابرات یک سیستم انتقال وجود دارد که خود یک شبکه قوی است که باید این شبکه را به‌صورت متوازن توسعه بدهیم تا نتیجه مطلوب داشته باشد.

وی افزود: با توجه به اقدامات انجام‌شده در سال ۱۴۰۳ نیز سال خوبی برای حوزه ارتباطات بود اگرچه فراز و نشیب‌ها و نقاط قوت و ضعفی هم وجود داشت اما در این خصوص هم حدود ۱۶۰ کیلومتر فیبر نوری از محل اعتبارات دولتی و شرکت مخابرات در سطح استان اجرا کردیم که از این میزان نیز ۱۱۰ کیلومتر در گچساران و باشت بوده که سهم گچساران هم ۶۵ کیلومتر بوده است.

خالق پناه اظهار کرد: حجم گسترده‌ای از فیبر نوری استان در این دو شهرستان اجرایی شده چراکه بستر فیبر نوری برای بهبود و اصلاح وضعیت شبکه موبایل و تلفن ثابت است؛ روستاهای مارین، گناوه لری، انبارگاه، بی‌بی حکیمه، دژسلیمان و ...سیستم ارتباطی ضعیفی داشتند و از بعد اینترنت هم مشکلاتی متوجه این روستاها بود که با توسعه فیبر نوری این سایت‌ها بهینه‌سازی و به‌تبع رفع مشکل شدند.

مدیرعامل مخابرات کهگیلویه‌ و بویراحمد بیان کرد: در شهرستان‌های گچساران و باشت ۳۲ سایت جدید، ارتقای فنّاوری و افزایش ظرفیت داشتیم که از این آمار نیز ۱۲ سایت جدید بوده‌اند که هزینه هر سایت به‌طورمعمول حدود ۱۰ میلیارد تومان است درحالی‌که تا آخر اسفندماه ۱۴۰۳ روستاهای دارای اینترنت ۴G در این شهرستان‌ها نیز ۱۰ روستا بوده است که دژ سلیمان، جهادآباد، چهار بیشه، مله برفی، انبارگاه و ...بوده است.

خالق پناه گفت: خبر خوب امسال اینکه ایجاد سراچه‌های 5G در سطح استان را دست اقدام خواهیم داشت و در این خصوص شبکه فیبر نوری کمک‌کارمان خواهد بود؛ بنابراین گچساران یکی از شهرستان‌های پیشرو در این عرصه است که همزمان با شهرستان بویراحمد و کهگیلویه به این مهم دست خواهد یافت البته سعی می‌کنیم در بخش ارتباطات شاهد توسعه متوازن در استان باشیم.

وی ادامه داد: امسال نیز در بحث فیبر نوری برنامه گسترده‌ای برای شهرستان گچساران خواهیم داشت که همان بحث اینترنت پرسرعت است که بخشی از کار (شهرک گلستان) هم به پیمانکار واگذارشده است تلاش خواهیم کرد که این مهم هم به‌زودی عملیاتی شود لذا امسال سال خوبی برای عرصه ارتباطات در استان خواهد بود.

مديرعامل شركت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های گردشگری استان نیز ۱۸۴ سایت تلفن همراه را به‌صورت فورس افزایش ظرفیت دادیم و به‌تبع ترافیک اینترنت را تعدیل کردیم و مشکلات شهروندان و مسافران هم کاهش پیدا کرد. تلاش داریم در برنامه امسال حدود ۷۰ سایت موبایل را ازنظر باطری و برق اضطراری تأمین کنیم که قطعاً نیمی از این تعداد در گچساران و باشت خواهد بود و سعی داریم هر ۶ ماه یک‌بار نشستی با رسانه‌ها در توضیحات این اقدامات هم داشته باشیم.

وی افزود: اما توسعه و افزایش ظرفیت و ایجاد سراچه‌های جدید را در سطح استان داشتیم چراکه برای برخی سایت‌ها به دلیل ساخت‌وسازهای مرتفع شهری، مشکلاتی به وجود آمد که طی برنامه‌ای نیز بهینه‌سازی شدند.

خالق پناه گفت: نکته قابل‌توجه اینکه قطعی گسترده در بحث تلفن همراه در سطح استان نداریم نتیجه اینکه استان ما یکی از پایدارترین شبکه‌های ارتباطی تلفن همراه و تلفن ثابت در کشور را دارد که رتبه‌بندی استان در کشور ۱۷ است که برای استان ما که بافت کوهستانی دارد رتبه‌بندی خوبی است، بنابراین بخشی از اختلال تلفن همراه به تداخل فرکانسی برمی‌گردد که سازمان تنظیم و مقررات رادیویی که نقش آن رقابتی کردن بازار ارائه خدمات مخابراتی، بالا بردن سطح کیفی سرویس‌ها و ارائه خدمات آن‌هاست، این مشکل را برطرف می‌کند.

وی تصریح کرد: آنچه جایگاه شرکت مخابرات را متمایز می‌کند اینکه به‌عنوان اپراتور اصلی و محوری هستیم و زیرساخت‌های ارتباطی را برای دیگر اپراتورها فراهم و خدمات ارائه می‌دهیم.

وی در پایان گفت: یکی از گلایه‌های مهم هم استانی‌ها معمولاً قطع ارتباط حین تماس و یا ضعف پوشش ارتباطات و اینترنت است و سامانه 9990 به‌عنوان یک مرجع بالادستی پاسخگوی مطالبات مردمی است و لذا هم استانی‌های عزیز می‌توانند با این سامانه تماس بگیرند و کارشناسان 9990 پاسخگو خواهند بود پس هم استانی‌های عزیز در صورت وجود مشکل با این سامانه تماس حاصل نمایند.

تصاویر تکمیلی: