کدخبر: ۷۹۹۲۸
۲۶ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۰۷:۱۱
چاپ

مدارس تعطیل شد؛

جولان «گرد و غبار» در هوای بهاری گچساران+ تصاویر

بام نفت ایران از شب گذشته شاهد هجوم ریزگردها بوده و هوای بهاری این شهرستان به گردوخاک تبدیل شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ، بنا بر اعلام کارشناسان هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد تا اواخر وقت فردا چهارشنبه جو به همین صورت، غبارآلود و پایدار خواهد بود.

این در حالی است که ایوب مقیمی فرماندار گچساران در این خصوص هم گفته است که به علت آلودگی هوا و جهت رفاه حال دانش‌آموزان و معلمان کلیه مدارس این شهرستان امروز سه‌شنبه تعطیل هستند.

بر اساس گزارش رئیس هواشناسی گچساران افزایش ریزگردها بنابر شاخط ایستگاه گردو غبار این شهرستان به نوعی بیانگر وظعیت خطرناک جوی است.

به گفته «امید حسینی» ورود ریزگردها از شب گذشته موجب کاهش دید افقی و غبارآلود شدن آسمان این شهرستان شده است.

وی تصریح کرد: میزان دید افقی صبح امروز در گچساران یک هزار متر برآورد شده و از حد استاندارد یک هوای پاک و سالم (۱۰ هزار متر) کمتر است و پیش بینی می‌شود که پدیده ریزگردها تا فردا (چهارشنبه) خود رانشان خواهد داد.

حسینی اظهار کرد: در شرایطی که کیفیت هوا ناسالم است توصیه می‌شود گروه‌های حساس جمعیتی نظیر کودکان، زنان باردار، سالمندان، بیماران قلبی، ریوی و سخت‌درمان تا حد امکان از حضور و تردد در فضای شلوغ شهری بپرهیزند.

تصاویر تکمیلی: