کدخبر: ۵۴۶۶۶
۱۵ تیر ۱۳۹۳ ساعت ۲۰:۳۲
چاپ

ارائه تسهیلات اشتغالزایی به معتادین گچسارانی

رئیس اداره بهزیستی گچساران گفت: برای جلوگیری از گرایش دوباره بهبودیافتگان در گچساران تمهیدات لازم در خصوص اشتغالزایی و پرداخت تسهیلات به آنان صورت گرفته است.

مهران کشاورز ظهرامروز در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب، با اشاره به طرح غربالگری شنوایی‌سنجی و بینایی‌سنجی کودکان تحت پوشش اظهار کرد: هر ساله پایگاههایی جهت پوشش طرح بینایی سنجی و آمبلیوپی برای کودکان زیر شش سال در سطح شهرستان انجام می‌گیرد که سال گذشته در این غربالگری 5 هزار نفر شرکت کرده و از این تعداد، افرادی که نیاز به عینک داشتند از طریق بهزیستی طبق برنامه هر ساله کمک هزینه‌ای دریافت کردند.

وی افزود: غربالگری شنوایی‌سنجی بلافاصله پس از تولد نوزادان در بیمارستان انجام و پس از شناسایی برای کاشت حلزون و همچنین سمعک به بهزیستی معرفی خواهند شد که اداره بهزیستی در صورت داشتن گواهی کمک هزینه سمعک را به صورت کامل به افراد تحت پوشش پرداخت خواهد کرد.

رئیس اداره بهزیستی گچساران با بیان اینکه تشخیص زودرس بیماری یکی از اهداف غربالگری است، تصریح کرد: علائم یا عوارض این بیماری در کمتر از یک ماه بوده که تشخیص آن تا سه ماهگی و حداکثر تا شش ماهگی انجام توانبخشی ادامه می‌یابد.

کشاورز همچنین با بیان اینکه سازمان بهزیستی جهت رفاه حال مددجویان تحت پوشش در همه رده‌های سنی برنامه‌هایی دارد، خاطرنشان کرد: سال گذشته با همکاری مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان برای بیماران تحت درمان مواد مخدر در مراکز بهبودی ترک اعتیاد، کلاسهای آموزشی برگزار شد که در پایان 80 نفر از شرکت‌کنندگان موفق به کسب مدرک فنی و حرفه‌ای شدند.

وی با اشاره به تعداد مراکز درمانی ترک اعتیاد، بیان کرد: در مجموع پنج کمپ ترک اعتیاد در سطح شهرستان وجود دارد، که این بیماران با مراجعه به این مراکز درمانی زیر نظر پزشک و روانشناس طی 28 روز بدون دارو تحت درمان قرار می‌گیرند.

رئیس اداره بهزیستی گچساران با اشاره به جلساتی که تاکنون با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در فرمانداری گچساران برگزار شده، بیان کرد: برای جلوگیری از گرایش بیماران پس از یک دوره درمان، تمهیدات لازم در خصوص پرداخت تسهیلات و اشتغال‌زایی در اختیار آن‌ها قرار گرفته است.

کشاورز با بیان اینکه درمان بیماری اعتیاد با سم‌زدایی شروع می‌شود، افزود: با ادامه درمان و ایجاد محیطی امن و عاری از فشارهای روانی، قدم‌های بعدی درمان برداشته خواهد شد و این اعتقاد که اعتیاد درمان ندارد کاملاً بی‌اساس است.

وی ادامه داد: بعد از مرحله سم‌زدایی، خانوادهها باید اغلب رفتار و برخوردهای لازم با بیمار را با توصیههای متخصصان روانپزشک و روانشناس انجام دهند زیرا کوچکترین حرکت اشتباه در مسیر درمان می‌تواند موجب شکست و بازگشت مجدد بیماری شود.

 

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها